Model worden met gratis fotoshoot

Wij bieden je een GRATIS FOTOSESSIE!
Wil je model worden of eens een losse fotoshoot doen? Bij ons krijg je deze kans en kun je een gratis fotoshoot krijgen.
Jij ontvangt de gemaakte foto's digitaal voor eigen gebruik en wij plaatsen de foto's op onze site. Zo kun je ook worden gezien door fotografen die op zoek zijn naar nieuwe modellen. Door je in te schrijven kun je dus gratis een portfolio opbouwen en kijken of model staan iets voor jou is, zonder dat je meteen een dure fotoshoot moet betalen! Als je een gratis fotoshoot hebt gehad voor Risna, doe je automatisch mee aan onze modellenwedstrijd en maak je ook nog eens kans om de hoofdprijs van 150 euro te winnen!

Wat moet je dan laten zien?
Dat mag je helemaal zelf weten! Het gaat ons er om jou zo leuk mogelijk op de foto te krijgen. Daarom kan bijna iedereen model worden, je hoeft geen perfecte maten te hebben om er leuk uit te zien! We vinden het leuk als je veel verschillende setjes kleding meeneemt naar de fotoshoot. Als je de liever niet alleen komt, mag je ook met een vriendin poseren, met je zus of zelfs met je moeder!

Waarom staan de gekleurde meiden apart?
Wij discrimineren niet. Integendeel! Maar het is een feit dat de markt met name op zoek is naar blanke modellen. Dat is leuk voor alle Risna-meiden, maar als gekleurd model heb je het dus extra moeilijk om aan leuke opdrachten te komen. Omdat wij vinden dat een beetje extra aandacht geen kwaad kan, hebben we speciale categorieën opgezet voor de meiden met een kleurtje.
We hebben gemerkt dat we zo meer opdrachten krijgen van klanten die juist specifiek op zoek zijn naar een niet-blank model!

Is het wel vertrouwd?
Ja! Wij werken met fotografen die vaak al jaren bezig zijn met hun vak en naast hun winkel of fotostudio aan onze site meewerken om startende modellen te helpen (en natuurlijk de juweeltjes te scouten waar ze verder mee willen werken). Ook werken er enkele amateurfotografen mee, hen kennen we vaak al jaren en ze zijn ervaren in de omgang met startende modellen, ze hebben veel geduld en kunnen je wat basisposes bijbrengen.
Er wordt vooraf een contract getekend waarin alle rechten en plichten worden vastgelegd zodat je weet waar je aan begint. Tot slot is het een veilig gevoel te weten dat we bij minderjarige modellen eisen dat een van de ouders bij de shoot aanwezig is. Niet omdat we onze fotografen niet vertrouwen, maar om te laten zien dat we jouw veiligheid serieus nemen.

Ok, maar niets is gratis, hoe kunnen jullie bestaan?
Natuurlijk kost het geld om de fotoshoots te geven, de site te onderhouden en de hoofdprijs uit te keren. We draaien echter voor een groot deel op vrijwilligerswerk van de fotografen. Daarnaast halen we onze inkomsten uit het verkopen van de fotosetjes en de SMS'jes van de stemmingen. Van dat geld kunnen we zo'n grote site uiteraard niet in de lucht houden. Onze belangrijkste 'winst' aan deze site is dan ook de commissie die we verdienen wanneer 'onze modellen' via ons betaalde opdrachten doen. Als je via ons voor een opdrachtgever bemiddeld wordt, houden wij 20% commissie in op je salaris. Dat kost jou dus niets, want heb je geen opdrachten dan betaal je ook niets. En heb je wel opdrachten dan is 80% voor jou!
Belangrijkste blijft echter dat jij een leuke fotoshoot en leuke foto's hebt, ook als je daarna geen opdrachten krijgt!


Vul het formulier op de volgende pagina compleet in voor een gratis fotoshoot.

KLIK HIER

Werkt het nieuwe formulier niet goed voor jou? Gebruik dan ons oude formulier door hier te klikken!